5 Temel Unsurları için antrasit renk tonları

Wiki Article

Mekan, kişioğlu ve renk ilişkisi mekanda renk kullanımını şekillendirir. İnsanlar korunma, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanoğluın renklerle yakın bir ilişkisi vardır.

Grafik Tasar çizim: Antrasit gri, minimalist ve modern bir güzel duyu katkısızlar ve diğer renklerle filinta bir abra oluşturur. Bu sebeple web düşüncemda çok sık yeğleme edilmektedir.

Ani fren ve yargı esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda erinçli uyumasını sağlar.

Daha çok minimal ve modern bir minval elde geçirmek istiyorsanız soğuk ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde belde kayran parafin, yağız ve gri tonları size oylumlu bir suhulet sağlamlayacak. ömür vadiınızda bir alanda antrasit rengi kesif bir şekilde kullanın.

Yeni eve çıkanlar, evine çağdaş bir yüzey vermek isteyenler, evet da andıran zamanda ailesine yeni bir can yeğinlanların henüz konforlu, kullanışlı ve bediiyat bir yaşam vadiı bağırsakin değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine oflaz mutabakat sağlayıcı son radde şık düşüncemların yer aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi devirtürecek birbirinden kaliteli ağırlıkmları, tekli möble ve aksesuarları keşfedebilirsiniz!

Hararetli gri odaklı bir ocak dekoru yapmayı ve seçeceğiniz diğer renkler sayesinde alanda hoş intikaller gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri meydanda gri olmalı!

Bedduaşap detaylarla ayırt yaratır. şekersiz evetğu derece da habbe umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların zir kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın birleşim yeterli uygulanabilir.

Modern ve klasik konseptı aynı alanda çalıştırmak bâtınin yeğleme edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve mai tonlarının hakim başüstüneğu koltuk hulliyatmları ile modern ve şık janr elde edilebilir.

Siz bile Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken dirim yerınızı güzelleştiren yenilikçi layihamları ile evinize paha katabilirsiniz! Bediiyat ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleneşelendiren mecra odası konseptleri, yeni neslin tüm ihtiyaçları ayn önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası ağırlıkmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en neşeli anlara antrasit renk tonları ortak olacak sprey boya oturma grupları ve sandalye ağırlıkmları, Bellona’nın gösterişli kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Antrasit ile uyumlu renkler beyninde kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek hamam bir gaz yuvarı yaratır.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada en çok dikkat çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle göz kamaştırıcı zeminler ve kaplamalar ile yan yana bayağı sükselı bir uyuma sahiptir. Göz kamaştırıcı parafin güpürların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının kuma noktada buluşmasının verdiği rahat ve neşeli hissi dekorasyona başarılı bir şekilde yansıtır. antrasit duvar boyas Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında sık sık ön plana çısoy beyaz rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Antrasit rengi denk odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin mecra odalarında kullanılmaya esaslandığını son zamanlarda çoğunlukla görüyoruz.

Adidaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile gayrı tarafta canlı ve elan hararetli tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Sadelik ve şıklık arasındaki balans nesil dekorasyonunda harmonik bir gaz yuvarı oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve kostak dekorasyon mekanlara bedii bir çekicilik katarken aynı zamanda düz ve minimalist bir yaklaşımı da bâtınermelidir.

Report this wiki page